Etusivu Esiintyjät A-M
Mamba Tulosta Sähköposti

Tero Vaaran luotsaama pitkän linjan suosikki Mamba painii aivan omassa sarjassaan. Bändin todellinen kaikkien aikojen kesähitti "Vielä on kesää jäljellä" jäi varmasti kaikkien mieliin muistona pitkästä, kuumasta kesästä 2002.

Aiemmilta ja myöhemmiltä vuosilta on jäänyt soimaan paljon hienoja lauluja. On "Valokuvia", "Älä jätä minua", "Kipinä", "Tennissukat kirjahyllyssä", "Ylpee ja 19", "Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä", "Kerran unessani", "Lauantai-ilta""Tuollainen tyttö", "Ei se vielä oo rakkautta", "Kytkin paskana", "Sydänsuruja", "Kummitusjuttu", "Kuume", "Ei toiset opi koskaan", "Koiranelämää", "Saa koskettaa", "Vastustamaton", "Naisista ei ikinä tiedä", "Sä oot historiaa", "Meille vai teille", "Mä oon lakannut huolehtimasta", "Sä onneni oot" ihan vain muutamia mainitaksemme.


Mamba_2011_promoNyt on uuden menestyksen aika. Uusin levy (2011) "Kuuma Rakkaus" loistavine biiseineen on kaupoissa. Radiot ovat soittaneet biisejä "Me selvitään" ja "Kun signaali on heikko". Lisää radiohittejä luvassa.

Lue enemmän tästä Suomen ykkösbändistä yhtyeen kotisivuilta www.mamba.fi

Katso tulevat keikat tästä

*Hyvää suomalaista poppia jo vuodesta 1984!*

Mamba:
Tero Vaara, laulu ja kitarat
Pete Nikkinen, koskettimet ja laulu
Antti Snellman, saxofoni, lyömäsoittinet ja laulu
Timo Mynttinen, basso
Harri Lehtonen, rummut ja laulu

Teknikot:
Mikko Engberg
Vesa Manninen